Tot pe raza municipiului Baia Mare s-au executat actiuni si pentru combaterea prostitutiei si cersetoriei. 32 de persoane au fost sanctionate contraventional, sase dintre ele pentru practicarea cersetoriei si 26 pentru practicarea prostitutiei. Valoarea totala a sanctiunilor se ridica la 13.600 lei.

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere s-a actionat pe DJ 186, pe raza localitatilor Dragomiresti, Bogdan Voda, Sieu si Ieud, precum si pe DJ 193 E Asuaju de Sus si DJ 108/P Oarta de Jos – Bicaz. Politistii au verificat 59 de autovehicule, au legitimat 97 de persoane si au aplicat 26 sanctiuni contraventionale la regimul circulatiei pe drumurile publice in valoare de 5075 lei. Au fost retinute in vederea suspendarii 20 permise de conducere auto, din care 11 pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

Politistii de la Politia Orasului Baia Sprie si cei de la Postul de Politie Comunal Sisesti, impreuna cu angajati ai Registrului Auto Maramures, au actionat pentru verificarea starii tehnice a autovehiculelor aflate in trafic, vineri intre orele 11:00 – 14:00. In urma actiunii au fost aplicate 11 sanctiuni contraventionale in valoare de 2.700 lei si au fost retrase patru certificate de inmatriculare.

Tot in acest weekend s-a actionat si in statiile de cale ferata si pe trenurile de calatori pentru prevenirea si combaterea calatoriilor frauduloase, pentru prevenirea si combaterea traficului de tigari si pentru mentinerea unui climat de ordine si siguranta publica. Politistii Biroului Transporturi au verificat 12 trenuri de persoane si au depistat 96 de calatori fraudulosi. Totodata s-au aplicat sanctiuni contraventionale in valoare de 6.750 lei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și