"Cu inima frântă anunţăm dispariţia iubitului nostru Gilbert Gottfried după o lungă boală", se arată în mesajul familiei sale.

Gottfried şi-a început cariera în adolescenţă pe scenele de stand-up comedy din New York. El a făcut parte din echipa "Saturday Night Live" de la NBC şi a fost un invitat frecvent la emisiuni de talk-show.

Printre cele mai cunoscute roluri ale sale în film se numără "Beverly Hills Cop II" şi "Look Who's Talking 2". El a apărut şi în seriale de televiziune precum "Married ...with Children" şi "Hannah Montana", şi şi-a împrumutat vocea papagalului Iago în filmul animat Disney "Aladdin".

"Pe lângă faptul că este cea mai reprezentativă voce a comediei, Gilbert a fost un soţ, frate, prieten şi un tată minunat pentru cei doi copii ai săi. Deşi astăzi este o zi tristă pentru noi toţi, vă rugăm să continuaţi să râdeţi cât puteţi de tare în onoarea lui Gilbert", se mai arată în mesajul familiei.

Vestea decesului pare să fi fost anunţată prima dată de actorul Jason Alexander, care a postat pe Twitter un mesaj cu aproape 15 minute înainte ca familia lui Gottfried să facă anunţul.

''Gilbert Gottfried m-a făcut să râd în momente când râsul nu venea uşor. Ce cadou", a scris pe Twitter vedeta din "Seinfeld". "Nu l-am cunoscut bine, dar mi-a plăcut ce mi-a împărtăşit. Toate gândurile bune şi condoleanţe familiei lui", a adăugat actorul.


Preluare: AGERPRES

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și