Vedeta, care are 47 de ani, a mărturisit că este „foarte, foarte flatată” și că aflarea veștii i-a produs „un moment de încântare adolescentină”.

Interpreta din cunoscutul serial de televiziune „Friends” a mai avut privilegiul de a primi acest titlu din partea revistei americane în 2004, în ultimul sezon al acestui îndrăgit serial de comedie.

Printre cele mai recente deținătoare ale acestui titlu se numără actrițele Jennifer Lopez și Lupita Nyong`o, precum și Sandra Bullock, desemnată „Cea mai frumoasă femeie din lume” la vârsta de 50 de ani.

Jennifer Aniston a fost căsătorită prima dată cu actorul Brad Pitt, iar anul trecut s-a recăsătorit tot cu un coleg de breaslă, Justin Theroux. Ea acordă o mare atenție siluetei și aspectului ei fizic încă de la începutul carierei sale cinematografice, când un un impresar i-a explicat că nu primește roluri din cauză că este „prea dolofană”. Aniston recunoaște că de vină era și regimul ei alimentar, bazat pe cartofi prăjiți cu diferite sosuri și shake-uri pe bază de lapte.

În prezent, face exerciții fizice aproape în fiecare zi, dar susține că nu mai are o dietă foarte strictă și își permite uneori să consume și câteva dintre mâncărurile favorite.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și