Adrian Zglobiu a încercat să îşi pună capăt zilelor, producându-şi mai multe tăieturi, atunci când anchetatorii au ajuns la locuinţa sa pentru a-l duce la spital, potrivit România TV. El a fost preluat de urgenţă de medici. Starea sa este bună, bărbatul aflându-se în afara oricărui pericol.

Agresorul a fost transportat de la Spitalul Judeţean Constanţa, unde i-au fost tratate rănile superficiale suferite, la spitalul de psihiatrie de la Palazu Mare.

În schimb, un poliţist care l-a împiedicat pe Adrian Zglobiu să se sinucidă s-a ales cu mai multe tăieturi.

Echipajul de poliţie trebuia să-l ducă pe bărbat la Spitalul de psihiatrie Palazu Mare, la dispoziţia procurorilor, pentru a fi internat pe o perioadă de cel mult 30 de zile cu scopul efectuării unei evaluări medicale.

Mama lui Adrian Zglobiu povestea că fiul ei tremură, plânge şi că, decât să se ducă după gratii, preferă să se arunce în mare. Temerea lui Zglobiu este de ceea ce ar putea păţi în puşcărie.

"Eu sunt virgin, merg la orice control, la orice medic. Nu am comis păcatul ăsta. Decât să ajung la Poarta Albă, printre homosexuali, mai bine mă arunc în mare“, spunea Adrian Zglobiu.

Constănţeanul l-a scuipat, sâmbătă, pe preşedintele Traian Băsescu, la finalul festivităţilor din Portul Constanţa dedicate Navei Şcoală Mircea. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa întocmindu-i dosar penal pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, ultraj şi loviri sau alte violenţe.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și