Astfel, aeroportul va fi închis începând din 24 august, de la ora 20.00, până la 1 septembrie, la ora 17.00, iar în acest interval cursele aeriene vor fi redirecţionate pe aeroportul din Arad.

În această perioadă, companiile Wizz Air şi Carpatair îşi vor menţine cursele şi orele nemodificate, în timp ce compania Lufthansa va avea o cursă pe zi, de luni până duminică, faţă de trei câte sunt în prezent, cu destinaţia Munchen (Germania).

Compania Tarom va avea trei curse pe zi cu destinaţia Bucureşti şi retur, de luni până vineri, o singură cursă pentru aceeaşi destinaţie, faţă de două câte sunt acum, pentru ziua de sâmbătă, 31 august, iar duminică, 1 septembrie, vor fi două curse Tarom cu destinaţia Bucureşti şi retur.

Cursa charter spre Heraklion (Grecia) va decola, luni, 26 august, de pe aeroportul din Arad la ora 12.00, cu o oră mai târziu, faţă de ora stabilită pe aeroportul din Timişoara, iar charterul de Antalya (Turcia) va decola joi, 29 august, de pe aeroportul Arad, la ora 21.00, faţă de ora 15.50, când decola de la Timişoara.

"Companiile aeriene sunt cele care decid cum se va face transportul pasagerilor până la Arad. Aeroportul Timişoara nu are nicio responsabilitate în acest sens", a declarat purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara, Roxana Manasia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și