La Rahova, unde sunt închişi George Copos, MM Stoica şi Gică Popescu, meniul de Paşte conţine ceai, marmeladă dar şi friptură de miel.

Meniu de Paşte la Rahova

mic dejun: ceai, marmeladă, brânză, ouă roşii, drob de miel
prânz: ciorbă, cartofi cu friptură de miel, salam de biscuiţi
cină: tocăniţă, salam de biscuiţi

La Slobozia însă, unde sunt fraţii Becali, mielul lipseşte complet dintr-un meniu bazat pe ciorbe şi cornuri cu marmeladă.

Meniu de Paşte la Slobozia

mic dejun: marmeladă, ceai, pâine
prânz: ciorbă de perişoare, friptură la tavă, corn cu marmeladă
cină: orez sârbesc cu carne

Cristi Borcea a fost transferat la spitalul penitenciar Poarta Albă după ce a acuzat dureri şi a cerut să-i fie făcute mai multe investigaţii. Potrivit România TV, Cristi Borcea va petrece şi Paştele la Penitenciarul Poarta Albă. Iniţial, Cristi Borcea şi fraţii Becali îşi ispăşeau pedepsele la Penitenciarul Slobozia, de la începutul lunii aprilie.

Cristi Borcea a fost condamnat la 6 ani şi patru luni de închisoare în Dosarul Transferurilor. Instanţa a decis să-i confişte sumele de 593.750 dolari şi de 80.000 dolari, în echivalent în lei, pentru transferul lui Cosmin Contra de la Dinamo la Alaves, 169.667 dolari, pentru transferul lui Paul Codrea, 213.000 de dolari în contul transferului lui Florin Cernat, 124.500 dolari pentru transferul lui Bogdan Mara şi 32.167 dolari pentru transferul lui Nicolae Mitea la Ajax Amsterdam.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și