Evenimentul a avut loc în sala de spectacole a colegiului, unde Alexandra Stan a discutat cu elevii liceului şi a cântat alături de ei. Aceştia au pregătit o serie de momente muzicale, printre care şi hitul "Saxobeat", dar într-o variantă adaptată. Astfel, elevii de la Colegiul "Dinu Lipatti" au realizat o nouă versiune a piesei, pe acorduri de pian, vioară, chitară şi percuţie.

"Campania mea se numeşte «Nu bate! Mai bine cântă!», dar şi pentru că sunt artist, ca şi voi, şi acesta cred că este lucrul pe care îl avem în comun. (...) Avem muzica, o modalitate de a ne exprima, cred că eu vă pot spune că în viaţă nu poţi să treci doar prin evenimente fericite. (...) În cazul în care vrei să baţi, poţi bate la tobe. Eu am învăţat că este foarte important să nu permitem abuzul de niciun fel, nici fizic, nici psihic, să nu lăsăm pe nimeni să profite de un moment în care suntem vulnerabili", le-a spus aceasta elevilor de la Colegiul "Dinu Lipatti".

"Sunt fericită că, în sfârşit, se derulează această campanie, că mă ocup de această campanie. Mă bucur că am şansa să fiu aici, în acest liceu şi să promovez această campanie, pentru că este o campanie de suflet, la care eu ţin mult şi, după cum vedeţi, putem face lucruri foarte frumoase în cadrul campaniei", a spus aceasta.

De asemenea, Alexandra Stan a relatat că s-a întâlnit cu unele familii în care au existat cazuri de violenţă. "Chiar mi-am propus să îi ajut pe aceşti oameni, pe aceste familii, mai ales pe femei, femeile sunt cele abuzate şi sunt foarte implicată în această campanie şi îmi doresc ca pe viitor să derulez cât mai multe acţiuni"

Cântăreaţa a declarat că mesajul campaniei sale se adresează şi agresorilor. "Da, sunt fericită. Sunt fericită pentru că mi-am recăpătat activitatea artistică, mă ocup de cariera mea, sunt cam obosită, lucrurile s-au derulat pe repede înainte şi am făcut multe lucruri într-un timp foarte scurt, dar sunt fericită şi acest eveniment (agresiunea suferită în luna iunie, n.r.) ţine de trecut, a fost într-adevăr un eveniment neplăcut, însă l-am trecut cu bine şi datorită tuturor celor care au fost alături de mine", a adăugat vedeta.

Cântăreaţa Alexandra Stan a ajuns la spital, în luna iunie, cu vânătăi şi echimoze, după ce ar fi fost bătută, potrivit tatălui acesteia, de managerul ei Marcel Prodan, pe marginea unui drum naţional din Constanţa, un echipaj de poliţie intervenind pentru a o ajuta pe tânără.


Preluare: MediaFax

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și