”Am făcut o propunere. Am cerut și președintelui Klaus Iohannis să-i acorde sprijinul”, a spus Atanasiu.În opinia sa, lupta pentru conducerea PNL ar fi putut provoca o falie, motiv pentru care a avansat propunerea, dar și în urma unor discuții avute cu mai mulți colegi.

În 28 noiembrie, Teodor Atanasiu a anunțat, la Alba Iulia, că va candida la președinția partidului, respectiv pentru postul de co-președinte, el afirmând că foarte mulți dintre colegii săi i-au declarat susținerea.

“Eu sunt unul dintre candidații la acest post, pentru care mulți dintre colegii mei mi-au declarat susținerea. Eu sper să nu fie o adevărată bătălie pentru acest post, fiindcă până la urmă este un post interimar, până la Congresul din 2017. Cred că ne vom strânge toți liderii partidului, cu toți președinții de județe, și vom sta la o discuție amicală, discutând ce avem de făcut politic în perioada următoare și care ar fi cel care ne-ar reprezenta cel mai bine. Sper să alegem dintre doi-trei și nu dintre 32 (vicepreședinți — n.r.)”, anunța prim-vicepreședintele liberal.


Preluare: jurnalmm.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și