La Sarasău, Dragomireşti şi Moisei, poliţiştii rutieri au acţionat pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi combaterea încălcării normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Astfel, poliţiştii au constatat trei infracţiuni de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi tot atâtea infracţiuni de conducere fără permis şi 32 de contravenţii. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de peste 8000 de lei. Totodată, au fost reţinute 22 de permise în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Ieri, la ora 13.20, poliţiştii au oprit în trafic un bărbat în vârstă de 41 de ani, care se deplasa cu un autoturism pe raza localităţii Suciu de Sus.

În urma controlului efectuat, poliţiştii au găsit în interiorul maşinii 96 pachete cu ţigări netimbrate în România, de provenienţă ucraineană.

Ţigările au fost confiscate iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional.

Azi noapte, poliţiştii de ordine publică din municipiul Baia Mare, au acţionat pentru combaterea prostituţiei pe raza localităţii.

Astfel, poliţiştii au identificat 15 femei care, în locuri publice, atrăgeau persoane în scopul întreţinerii de raporturi sexuale în schimbul unor sume de bani. Toate au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în sumă de 7 500 de lei.

Pe raza comunei Poienile de sub Munte, poliţiştii au acţionat împreună cu reprezentanţi ai Ocolului Silvic Poieni pentru identificarea şi tragerea la răspundere a persoanelor care nu respectă prevederile legale în domeniul silvic.

Astfel, poliţiştii au aplicat două sancţiuni contravenţionale la Legea 171/2010, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice şi au confiscat peste 15 mc material lemnos. Lemnul, în valoare de 6 020 lei, a fost predat în custodie Ocolului Silvic Poieni.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și