Andreea Marin a rămas fără permisul de conducere timp de 90 de zile, în luna martie 2014, după ce a fost înregistrată de un aparat radar în timp ce gonea pe Bulevardul Aviatorilor din Capitală cu 104 kilometri pe oră. Mai mult, aceasta a primit şi o amendă de 800 de lei. Deşi iniţial a spus că va respecta decizia Poliţiei Rutiere, Andreea Marin s-a răzgândit şi a contestat procesul verbal în instanţă.

Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 1 au dat, în septembrie, soluţia în acest caz.

Redactarea şi transmiterea motivării deciziei durează însă, adesea, alte câteva săptămâni şi de abia după primirea documentului se scurg cele 30 de zile pentru depunerea apelului. Timpul curge în favoarea Andreei, care va avea Sărbători liniştite în acest an. Contactată de "ring", fosta "Zână a Surprizelor" a recunoscut că strategia aparţine apărătorilor ei legali.

"Am fost sfătuită să parcurg toate etapele procesuale prevăzute de legislaţia în vigoare actuală. Întrucât, momentan, hotărârea judecătorească nu este definitivă, nu mă pot pronunţa mai mult decât atât", a spus Andreea Marin.

Andreea Marin este o clientă mai veche a poliţiştilor de la Rutieră. În 2013, vedeta a fost prinsă depâşind viteza legală pe un drum naţional cu 50 de kilometri. A fost mai norocoasă atunci, s-a ales atunci doar cu amendă şi punte penalizare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și