Mii de pacienți, din toate colțurile județului, au apelat la serviciile noastre medicale. Secțiile medicale au continuat să aloce servicii medicale în ambulatoriul nostru tuturor pacienților care ne-au solicitat ajutorul, bolnavi de diabet, pacienți cu nevoi de examinări imagistice, cu afecțiuni oftalmologice, de Gastroenterologie, ORL, endocrinologice, ortopedie, dermatologice, oncologice, cardiologice, angiografie, chirurgie generală, chirurgie toracică,chirurgie plastică, obstetrică –ginecologie, pediatrie, neonatologie, urologie, reumatologie.

În cele mai grele momente, medicii au fost singura legătură a bolnavilor cu rudele acestora. Chiar și în bătăliile cele mai grele, medicii din secțiile spitalului au izbutit să aducă speranță și încredere pacienților, având întotdeauna un zâmbet pe buze, în pofida muncii grele și a situației uneori incerte. Am avut așadar, pe tot parcursul anului 2023, o activitate complexă, dificilă, din partea tuturor secțiilor și compartimentelor noastre medicale, care au conlucrat pentru acordarea celor mai bune terapii pentru fiecare dintre pacienții noștri. În cadrul Spitalului Județean de Urgență au fost efectuate 13152 intervenții chirurgicale.

Rezultatele bune înregistrate în anul 2023 se datorează unui efort colectiv impresionant și al Consiliului Județean Maramureș, care susține și implementează proiectele de modernizare a spitalului. Îmbunătățirea sistemului de servicii medicale a fost și rămâne obiectivul strategic al unității sanitare. SJUBM se bazează pe valorile sale etice fundamentale, cum ar fi integritatea, încrederea, confidențialitatea, echitatea și profesionalismul.

Finalul 2023 stă să treacă și ne gândim cu recunoștință la tot ce am realizat și la faptul că am putut fi alături de pacienții și partenerii noștri prin servicii medicale de calitate.

Pentru noi, întreaga echipă a Spitalului Județean de Urgență BaiaMare, dincolo de toate greutățile pe care le-am întâmpinat, cele mai frumoase momente ale anului 2023 au fost atunci când am realizat că sunteți alături de noi, că ne ajutați ca să vă putem ajuta!

Împreună cu întreaga echipă, am trecut printr-o serie de evenimente în urma cărora rămânem cu multe amintiri frumoase pe care dorim să le împărtășim cu voi în video-ul următor. Vă mulțumim că ne-ați fost alături! Împreună avem grijă de sănatatea dumneavoastra!

Spitalul SJUBM iși va urma în anul 2024 programul complex și continuu de dezvoltare a calității serviciilor medicale, a dotărilor și a proiectelor demarate în 2023, cu scopul de a veni în sprijinul bolnavilor care aleg să fie tratați și să își redobândească sănătatea la Spitalul de Urgență Baia Mare.

Vă dorim un An Nou cu sănătate și armonie!

La mulți ani ! Un an 2024 cu bine și frumos!

Manager,
Oros George Alexandru

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și