Numele băiețulului din imagini este Dobroschi Ionuț Florin și are 6 ani. Din păcate, a fost diagnosticat imediat după naștere cu paralizie cerebrală-tetrapareză spastică, retard psihic și motor.

Ionuț s-a născut pe 15 iunie 2008 în comă profundă, iar medicii nu i-au dat nicio șansă de supraviețuire. Cu tot cu pronosticul sumbru al medicilor, Ionuț a luptat și a supraviețuit. Din păcate, Ionuț are nevoie de tratamente medicale costisitoare, pe care părinții nu și le pot permite, iar sistemul medical din România nu susține financiar aceste tratamente.

Ionuț poate fi tratat doar la centrul „Hiperbara” din Târgu Mureș, singurul din țară care are aparatura necesară pentru a-i oxigena creierul. Părinții au cheltuit pentru tratamente sute de milioane de lei, iar acum nu mai au banii necesari pentru a continua ședințele de terapie la centrul din Târgu Mureș.

O ședință de terapie durează 15 zile și costă 7.500 lei (75 de milioane, în lei vechi).

Cei care pot dona o sumă mai mică sau mai mare pentru Ionuț, sunt rugați să o contacteze pe mama lui Ionuț la numărul de telefon 0769/594.120, sau să vireze banii pe Numărul de card: 6764 6220 1145 8324 deschis la Raiffeisen Bank Sighet, pe numele Dobroschi Ileana.

Împreună îi putem ajuta pe părinții lui Ionuț să îi ofere acestuia tratamentul necesar și DREPTUL LA VIAȚĂ!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și