Se vorbește foarte mult și despre posibilitatea ca Tim Cook, șeful Apple, să prezinte o variantă ieftină a iPhone-ului. Pe câteva bloguri a apărut chiar și o imagine cu ceea ce pare a fi spatele unui iPhone ieftin.

Din câte se pare, prețul va fi mai mic datorită faptului că pentru aceste modele ar putea fi folosite carcase din plastic și alte materiale mai ieftine decât cele din care sunt construite cele mai recente iPhone-uri.

De asemenea, Apple pregătește de lansare și noua generație de iPhone. Jurnaliștii americani de la Wall Street Journal spun că va avea același design și dimensiuni ca iPhone 5 și vor fi îmbunătățiri în ceea ce privește partea tehnică.

Noul iPhone ar putea avea un procesor mai puternic, o cameră cu un senzor mai mare și va fi lansat cu un nou sistem de operare. Tot cei de la Wall Street Journal spun că Apple se gândește să producă acest smartphone în mai multe culori.

Surse apropiate companiei americane Apple mai spun și că Tim Cook ar putea prezenta şi un ceas de mână. Aceste informații sunt citate de cotidianul american The New York Times. Potrivit jurnaliștilor americani, ceasul ar urma să fie dintr-o sticlă specială, care se poate curba.

În ceea ce privește partea tehnică a ceasului, acesta ar urma să funcționeze cu sistemul de operare iOS și să aibă încorporat asistentul personal SIRI. Prin urmare, o mare parte dintre funcțiile care sunt acum pe iPhone sau iPad le-ai putea avea în viitor la mâna stângă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și