La faţa locului, numitul B.A. în vârstă de 38 ani, de loc din municipiu, chiriaş la adresa respectivă, a tulburat fără drept liniştea locatarilor din blocul respectiv, ascultând muzică la volum foarte mare. În urma cooperării cu forţele de ordine, acesta a fost sancţionat cu avertisment,conform prevederilor legale.

La orele dimineţii, când somnul e mai dulce, patrula independentă de ordine publică de pe raza municipiului Baia Mare, a fost solicitată la barul FRATELLI, unde a fost identificat P. D. în vârstă de 28 de ani, cu domiciliul în municipiul Baia Mare. Acesta a refuzat să părăsească localul la cererea îndreptăţită a personalului localului.

La solicitarea agentului constatator de a se legitima cu un act de identitate sau de a oferi date pentru stabilirea identităţii , acesta a refuzat. Drept pentru care, în conformitate cu Legea nr.61/1991 Republicată, a fost răsplătit cu amendă contravenţionale în valoare de 400 lei.

O altă situaţie de tulburarea a liniştii publice a fost constatată de către echipajul mixt de ordine publică, pe strada Rapsodiei din municipiul Baia Mare. fiind sub influenţa băuturilor alcoolice , băimăreanul L. V. , în vârstă de 35 ani a tulburat liniştea locatarilor folosind un aparat muzical la o intensitate mare, fapt ce a provocat indignarea, locatarului H. V. din acelaşi imobil. În urma intervenţiei forţelor de ordine, acesta din urmă refuză asumarea calităţii de martor. De faţă a fost şi numita S. L. care a manifestat un caracter ostil.

În consecinţă, tânărul de 35 de ani a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 500 lei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și