SEMNALMENTE: 1,53 m înălțime, greutate 63 de kg, constituție atletică, păr șaten lung, ochii verzi și poartă ochelari de vedere.

ÎMBRĂCĂMINTE: La momentul plecării de la domiciliu, aceasta purta o haină scurtă neagră și încălțăminte albă.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

ACTUALIZARE

Astăzi zeci de polițiști, polițiști de frontieră, jandarmi și localnici au pornit în cautarea minorei Moiș Sara Melinda (13 ani) care ieri între orele 10-12 a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

În cautarea minorei se vor folosi și drone dar și aparate cu termoviziune.

Minora a fost surprinsă de două camere de supraveghere amplasate pe raza municipiului Sighetu Marmației.

ACTUALIZARE Salvamont Martamureș

Actiune in derulare a SPJ Salvamont Maramures in zona localitatii Sighetu Marmatiei, jud Maramures pentru cautarea unei fete de 13 ani disparuta de la domiciliu inca de ieri.

Zona de cautare , fara a avea prea multe informatii in sprijin, este greu accesibila salvatorii fiind pregatiti sa foloseasca echipamentele specifice din dotare pentru un acces sigur.

La actiunea de cautare participa toate agentiile (ISU, Politia Nationala, Politia de Frontiera si Jandarmeria).

Vremea este dificila, cu ploi torentiale si ceata reducand sansele ca sa poata utiliza drona din dotare asa ca salvatorii vor intra in teren pentru a scotoci la pas partea cu teren abrupt si acces dificil, loc in care se pare ca ar fi fost zarita ieri persoana cautata.

Vom reveni cu amanunte...

Daca exista informatii referitoare la persoana cautata va rugam sa sunati de urgenta la 112, notează Salvamont Maramureș.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și