Totodata, reprezentantii ACL Baia Mare au luat hotararea de a-l actiona in instanta pe primarul Catalin Chereches pentru abuz in serviciu.

In Baia Mare, principale locuri de afisaj electoral - peste 90%, au fost contractate exclusiv de catre coordonatorul de campanie al PSD-UNPR-PC, acelasi Catalin Chereches, cel care crede ca are voturile baimarenilor in buzunar si ca le poate vinde candidatului Victor Ponta.

Banerele stradale, afisele tip steag pe stalpi, precum si promovarea altor candidati prin mesh-uri sunt interzise pe fatadele cladirilor, desi proprietarii acestora, inclusiv firmele furnizoare de electricitate, si-au dat acordul in acest sens. Mai nou, chiar si acei cilindri care suportau afisele sunt pe cale a fi demolati abuziv.

Sub atenta indrumare si cu bani multi din partea respectivului coordonator de campanie, in Baia Mare s-au instaurat dictatura si cultul personalitatii ce nu credeam sa mai reinvie vreodata, aceeasi figura imatura tronand de pe sute de panouri publicitare in intregul municipiu.

Mentionam ca in prezent, toti contra-candicatii domnului Victor Ponta sunt exclusi din start de la o promovarea electorala democratica! Edilul municipiului Baia Mare stiind ca aceasta localitate este eminamente de dreapta, se preteaza la astfel de stratageme ajutand la promovarea celor care prin guvernarea lor de-a lungul timpului au adus deservicii incomensurabile Maramuresului si baimarenilor.

Solicitam public interventia prompta a organelor de stat abilitate sa sanctioneze de indata abuzurile primarului Catalin Chereches care, prin actiunile sale, nu ii reprezinta pe baimareni. Cerem demisia edilului, considerand ca este singurul gest care mai poate salva o campanie electorala ce ar trebui sa fie despre si in favoarea cetateanului. In cazul acesta, al oamenilor din Baia Mare.

ACL Baia Mare va intreprinde in continuare toate eforturile necesare, apeland la mijloacele electorale legale si la fair-play, pentru a aduce in casele oamenilor si in fata fiecarui alegator programul candidatului nostru, domnul Klaus Johannis, de care intreaga tara are nevoie pentru a se pune cap abuzurilor si ilegalitatilor marca PSD.

Biroul de presa ACL Baia Mare

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și