Zece ore a durat drumul bradului de Craciun din Grosii Tiblesului pana in Baia Mare. A fost amplasta in Centrul Vechi al municipiului si urmeaza sa fie impodobit. Pe 1 Decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei, va fi inaugurat si iluminatul ornamental.

„Am inceput mai devreme acest moment simbolic al montarii bradului in centrul municipiului Baia Mare, brad pe care-l oferim tuturor baimarenilor, asta din dorinta de a avea timp si a fi corect pregatiti pentru 1 Decembrie, momentul in care vom porni luminile pe brad si vom porni toate actiunile in cadrul Targului de Craciun. Vrem, prin acest demers de a muta in Centrul Istoric toata aceasta actiune, de 1 Decembrie, Craciun – Revelion, sa fie si un moment in care sa-i facem pe baimareni ca si in perioada de iarna sa vina in Centrul Istoric. Bradul este mult mai frumos decat anul trecut, va fi si mai inalt decat cel de anul trecut, ca si in fiecare an nu ne va intrece nimeni si va fi cel mai frumos si cel mai inalt brad, desi nu asta a fost scopul, dar asa s-a nimerit in acest an. Ideea este in acest moment, in aceasta iarna, sa oferim baimarenilor o atmosfera frumoasa de Craciun, sa fie activitati interesante si sa putem face din Centrul Istoric intr-un fel o mica Viena“, a spus primarul Catalin Chereches.

In acest an, in jurul bradului va fi montat un patinoar de mari dimensiuni, casute din lemn, vor avea loc concerte de colinde, de muzica populara respectiv de muzica usoara. De asemenea, tot aici va fi si petrecerea de Revelion.


Preluare: ActualMM

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și