În urma verificărilor să constatat că cel de la volan, Alexandru Florian, nu posedă și nici nu a posedat permis de conducere de nicio categorie.


Tânărul a fost condus la sediul poliţiei pentru declaraţii. Pe numele său s-as întocmit dosar penal pentru conducerea unui autohevicul pe drumurile publice fără a poseda permis. Totodată, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Alexandru este fiul cunoscutului artist maramureşean, saxofonistul Fane Florian.

Băimăreanul implicat în incident ne-a trimis punctul său de vedere referitor la cele întâmplate.

“Eram în autoturism, pe scaunul din dreapta, ca pasager. La volan era un amic. Noi am parcat maşina la Daytona. Eu am intrat în magazin, iar amicul meu a mers la un alt magazin din zonă, maşina rămânând cu avariile pornite. M-am întors, iar după aproximativ 10 minute a venit poliţia. Mi-au cerut actele personale, dar şi ale maşinii. Le-am spus că maşina e a mea, dar nu eu am condus, pentru că nu am permis. Le-am spus că amicul a condus care era la alt magazin. M-au pus să-l contactez telefonic, dar acesta nu a răspuns. În acel moment m-au urcat în maşina de poliţie şi m-au dus la sediu, unde m-au şi testat. Când le-am spus că nu mai zic nimic doar în prezenţa unui avocat mi-au dat actele şi m-au lăsat să plec”, a spus Alexandru Florian.


Preluare: vasiledale.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și