Programul artistic va cuprinde piese din repertoriul național și internațional, din sfera muzicii vocale. Evenimentul își propune descoperirea și promovarea acestor soliști români, oferindu-le șansa de a-și face cunoscut talentul live pe scenă și de a obține titluri, distincții și premii.

Ozana Barabancea, Ioan Man, Nora Deneș, Florian Mătăsaru, Anuța Iuga, Lucian Madiar, dar și Andrei Petruș - finalist în Selecția Națională Eurovision România 2022 - sunt cei 7 jurați care vor aprecia fiecare moment și vor stabili clasamentul final al competiției muzicale. Juriul va fi divizat în două comisii, în raport cu fiecare gen muzical.

„Traversăm o perioadă în care trebuie să fim uniți mai mult ca niciodată. Muzica unește inimi, sparge bariere și vindecă suflete. Ediția IX a Festivalului Lira este așteptată de sute de tineri talentați, dornici să se afirme. Ne dorim să le oferim, după o lungă așteptare, o experiență de neuitat și o ediție fără precedent, urcând pe o scenă superbă, într-o locație deosebită. Competiția de anul acesta a Festivalului Lira cu siguranță va contribui la formarea participanților ca viitori artiști ai României”, a transmis Andrei Coman, Director artistic al Festivalului Muzical Lira.

Evenimentul este organizat de Centrul Cultural Artist pentru Artă și Ring Arte Media, cu susținerea ATP Group (Sponsor principal) și Kiss FM (Partener media oficial), cel mai ascultat radio din România.

Evenimentul va fi transmis, live-online, pe canalele media ale organizatorului principal. Mai multe informații pot fi solicitate la adresa de e-mail office@centrulculturalvirtual.ro sau pe pagina web www.centrulculturalvirtual.ro

Intrarea este gratuită!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și