Mașina lor, parcată neregulamentar, pe bulevardul Unirii, în fața catedralei, a fost spartă chiar în timpul liturghiei. Hoții au acționat foarte rapid și, probabil din cauza difuzării slujbei la stația de amplificare, nimeni nu a auzit când au spart unul dintre geamurile laterale ale mașinii și au furat o borsetă aflată sub scaunul șoferului.

La fața locului a sosit, după câteva minute, un echipaj al Poliției Baia Mare care a demarat cercetările în acest caz, primii luați la întrebări fiind oamenii străzii aflați în zonă.

“Eu cred că hoții au spart geamul cu porțelanul de la o bujie, care nu produce niciun zgomot. Altfel ar fi trebuit să aud, pentru că mă aflam la maximum 7-8 metri de mașină, chiar la intrarea în curtea catedralei. Am fost văzut de cineva când am luat niște bani din borsetă, după care am pus-o la loc. Imediat după ce mi-am dat seama ce s-a întâmplat am văzut doi indivizi care fugeau spre terenul de atletism.

Am alergat după ei, dar nu i-am ajuns. Mi-am recuperat însă borseta și câteva lucruri pe care le aveam în ea, inclusiv actele, care au fost aruncate pe jos, în zona containerului de lângă terenul de atletism. Hoții mi-au furat însă toți banii pe care-i aveam în borsetă și este treaba polițiștilor să-i identifice”, a declarat, în exclusivitate pentru cotidianul “Glasul Maramureșului”, șoferul păgubit.


Preluare: axanews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și