Accident s-a petrecut la miezul noptii pe bulevardul Bucuresti din Baia Mare.

O femeie conducea un autoturism Audi inmatriculat in Polonia din directia Semiluna spre Piata Revolutiei.Din spate circula un alt autoturism Audi inmatriculat in Maramures, condus de un tanar de aproximativ 20 de ani. Intre cele doua vehicule a avut loc un impact iar masina condusa de tanar a plonjat peste trotuar direct intr-un magazin alimentar. Un alt autoturism ce era parcat regulamentar a fost acrosat.

“Noi veneam normal si dansul o venit dincolo de linia continua, pe interzis. Eram in masina cu sotia si fetita” a povestit sotul soferitei. Acelasi lucru l-a sustinut si femeia de la volan. De cealalta parte, tanarul sustine ca femeia ar fi intentionat sa vireze stanga, lucru interzis pentru ca e linie continua in zona.

Din acest accident a rezultat doar avarierea autoturismelor. Un echipaj al Ambulantei a mers la locul accidentului insa nu a fost nevoie sa acorde ingrijiri medicale.In cele din urma soferul autoturismului care a ajuns in magazin a fost preluat de un echipaj SMURD si a fost dus la Spitalul Judetean pentru investigatii medicale. Politistii i-au testat pe cei doi soferi rezultatul etilotestului fiind zero.

“Eu inchideam geamul la apartament cand am vazut ceva ca vine si apoi bubuitura. Impactul nu l-am vazut. Am tot coborat jos” a povestit proprietarul magazinului alimentar.

O adevarata proba de foc a fost si pentru cei care au venit sa ridice autoturismul care era infipt in magazin. Aproape o ora s-au chinuit sa il scoata de acolo. Pagubele materiale urmeaza sa fie estimate de proprietarul magazinului alimentar dar si de proprietarul unei firme de fier forjat, ale caror imobile au fost avariate in impact.


Preluare: ActualMM

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și