“Eram cu niste prieteni pe o terasa din Baia Mare. La un moment dat a venit un echipaj al politiei si ne-a cerut sa ne legitimam pentru ca cineva sesizase faptul ca era galagie sau ceva de genul. Am crezut ca glumesc pentru ca era localul meu. Totusi, le-am datele si am vrut sa merg la masina dupa el. Nu m-au lasat sa merg si m-au dus spre masina lor pentru a ma duce la sediul politie. Pe drum am fost lovit de unul dintre politisti de mi-a tasnit sangele din nas. Apoi unul dintre mascati m-a lovit iarasi pana sa vina salvarea.

Am mers la spital si mi-am facut toate analizele pentru ca fata imi era plina de sange. Luni dimineata imi scot certificat medico-legal si depun plangere penale impotriva lor. Eu cred ca totul a fost premeditat. Puteau sa vina cu mine pana la masina sa le dau buletinul. Chiar nu pot sa inteleg comportamentul lor golanesc. Asa inteleg ei sa fie in slujba cetateanului? Sa loveasca oamenii?” ne-a declarat baimareanul.

Vom cere un punct de vedere oficial si din partea conducerii Inspectoratului Judetean de Politie Maramures referitor la acest incident regretabil.


Preluare: vasiledale.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și