Se pare că băimăreanul, care băuse într-un local din apropiere, se îndrepta către casă, moment în care s-a dezechilibrat şi a căzut. Din nefericire, bărbatul s-a lovit extrem de puternic de ţevi. Imediat, trecătorii au sunat la 112, la faţa locului făcându-şi apariţia paramedicii SMURD, dar şi poliţiştii. În pofida eforturilor făcute de medici, bărbatul a decedat la spital, din cauza leziunilor grave. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a determina circumstanţele în care s-a produs incidentul. Se pare că perimetrul în care a căzut bărbatul era semnalizat corespunzător.

Nenorocirea s-a produs aseară în jurul orei 20.45. Un bărbat de 56 de ani a murit după ce a căzut într-un canal adânc de aproape 3 metri. Acesta ieșise dintr-un bar din apropiere unde a consumat mai multe sticle de bere și se îndrepta spre casă. Ghinionul a fost că a trecut pe lângă groapa săpată de muncitori pentru schimbarea rețelei de apă, s-a dezechilibrat și a căzut direct în cap. Acesta s-a lovit puternic de conductele de apă, rămânând nemișcat. Un trecător a observat trupul bărbatului în canal și a sunat imediat la 112.

La fața locului au intervenit un echipaj de prim ajutor dar și Poliția, aceasta din urmă demarând o anchetă. Bărbatul a fost scos din groapă de niște trecători, astfel că imediat după sosirea echipajului SMURD paramedicii i-au acordat victimei primele îngrijiri medicale după care au transportat-o de urgență la spital. Bărbatul a ajuns la spital în stare gravă cu leziuni cranio - cerebrale, cu halenă alcoolică, astfel că a fost triat în secția de Anestezie - Terapie Intensivă. Câteva ore mai târziu starea de sănătate a bărbatului s-a agravat, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru salvarea acestuia, constatând în cele din urmă decesul. Urmează ca specialiștii de la medicina legală să efectueze necropsia pentru a se stabili cauza decesului bărbatului.

"Era lovit tare la cap. Îi curgea mult sânge. Ne-am întâlnit la bar să bem și noi o sticlă de bere, apoi mi-a spus că pleacă acasă. Nu au trecut cinci minute și a venit un bărbat în bar și a strigat că a căzut cineva în groapă. Pe când am ieșit afară am aflat despre cine e vorba. L-am scos imediat afară apoi au venit medicii. De obicei, ne întâlneam aici, la bar. Păcat de el. Stătea cu mine pe stadă ” a spus un locuitor de pe strada Păltinișului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și