Poliţiştii au demarat activităţile de cercetare şi investigare în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

În funcţie de rezultatul investigaţiilor şi de cel al necropsiei, se vor propune măsuri conform prevederilor legale.

ACTUALIZARE:

Bărbatul are 47 de ani, e cetăţean englez şi s-a cazat la hotel în data de 14 ianuarie, la ora 22.00, scrie Actualmm.ro.

Acesta le-a cerut reprezentanţilor hotelului să fie cazat la ulimul etaj.
Bărbatul trebuia să plece azi, dar şi-a prelungit şederea cu încă o zi.
Astăzi a fost văzut de mai multe persoane din zona hotelului că se balansa pe balustrada balconului. Aceştia au sunat de urgenţă la 112. Bărbatul s-a aruncat de la etajul 7. Medicii sosiţi la faţa locului l-au resuscitat, însă nu au mai putut să facă nimic pentru acesta.

Bărbatul este ataşat al Ambasadei Marii Britanii în România şi, potrivit poliţiştilor, acesta a lăsat un bilet de adio adresat familiei prin care şi-a motivat gestul sinucigaş.

Conform unor surse din randul anchetatorilor diplomatul britanic Ian Saunders s-ar fi sinucis din deprimare. In biletul de adio ar fi scris ca in momentul in care va fi gasit mort politistii sa o anunte pe Livia R. de la Ambasada Marii Britanii. Totodata acesta ar fi scris ca este deprimat pentru ca pana acum nu si-ar fi intemeiat o familie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și