Tânărul de 18 ani şi-a pierdut viaţa într-un bazin adând de 6 metri. Medicii de la SMURD au intervenit de urgenţă la faţa locului şi după ce băiatul a fost scos din apă, l.-au resuscitat aproximativ o jumătate de oră. Din păcate, eforturile medicilor au fost în zadar, aceştia fiind nevoiţi în cele din urmă să declare decesul.

Incidentul a fost semnalat în jurul orei 20.00 pe strada Eliberării din Baia Mare. Trei tineri au decis să se scalde într-un bazin din zona fostului Combinat Cuprom din Baia Mare. Au sărit toţi în apă, deşi unul dintre ei nu ştia să înoate. La un moment dat, cei doi tineri au văzut că amicul lor nu ştie să înoate, astfel că, au sărit în apă să îl salveze de la înec. Unul dintre tineri, s-a dus la fundul apei, celălalt reuşind să iasă din apă cu amicul său care nu ştia să înoate. Speriaţi, cei doi au cerut ajutorul autorităţilor, reuşind să îşi aducă prietenul la marginea bazinului. Apoi, paramedicii de pe SMURD au fost nevoiţi să declare decesul tânărului. Cadavrul a fost preluat de specialiştii de la Medicina Legală şi transportat la moprga spiutalului din Baia Mare. Organele de poliţie au demarat o anchetă în acest caz.

“A fost găsit un cadavru de sex masculin, de apriximativ 18 ani, într-un bazin dezafectat. Potrivit martorilor rezultă că ar fi încercat să facă baie, a înotat iar la un moment a intrat sub apă şi nu a mai ieşit. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Baia Mare în vederea efectuării necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzei decesului” a declarat Cristian Vig, din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare.


Preluare: InfoMM.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și