Până în acest moment știam că există un singur atacator. Acesta s-ar numi Iosif Raita (26 ani), proaspăt liberat din pușcărie. El a fost identificat astăzi de poliția municipiului Baia Mare, însă este de negăsit. Se zvonește că s-ar ascunde la marginea municipiului Baia Mare, în zona Craica. Informația nu a fost confirmată oficial.

Ei bine, imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată clar faptul că atacatorul avea un complice: un alt tânăr care la un moment dat chiar i-a aplicat un pumn în fața unui client, pe scările de la intrare din local.

Până acum știam că au fost două persoane agresate: un bodyguard și un client au fost tăiați la cu cuțitul la nivelul picioarelor. Pe camerele de supraveghere se vede clar că încă trei clienți au fost loviți: doi cu pumnul în gură, iar un al treilea cu piciorul în stomac.

Oficial polițiștii îl cercetează pe atacator sub aspectul comiterii infracțiunilor de: tulburarea liniștii și ordinii publice, lovire și port ilegal de obiecte interzise.

După ce am urmărit imaginile cel puțin nouă ni se pare prea puțin. Să intri cu un cuțit imens în mână și să ameninți în stânga și dreapta, să lovești oamenii fără apărare cu pumnii în gură, să tai cu cuțitul două persoane… Totul cu intenție! Ne putem gândi chiar la tentativă la omor în astfel de cazuri. Clar legislația din România ar trebui revizuită!

Material realizat de: Vasile Dale.


Preluare: ActualMM

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și