Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Hunedoara, împreună cu polițiști de investigații criminale din cadrul IPJ Timiș și IPJ Arad, au efectuat 6 percheziții în Arad, Făget (Timiș), Deva și Geoagiu (Hunedoara), la locuințele unor suspecți de furturi din locuințe.

Mai exact, oamenii legii suspectează un bărbat din Strâmtura, județul Maramureș, de comiterea a 6 furturi din locuințe, pe timp de noapte, prin efracție și escaladare. Acesta ar fi fost ajutat de alți doi suspecți, de 58, respectiv 60 de ani, care ar fi înlesnit valorificarea bunurilor sustrase.

Cu ocazia perchezițiilor, polițiștii au ridicat mai multe unelte și scule mecanice, în valoare de aproximativ 200.000 de lei, care ar fi fost sustrase din locuințe aflate în localitățile Vetel, Geoagiu, Rapoltu Mare și Simeria.

În urma probatoriului administrat în cauză, doi dintre suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a suspecților.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și