Atacatorul nu a fost găsit nici până acum. Poliţia a organizat filtre de control în mai multe zone. Paza a fost sporită la unităţile militare și la Consulatul general al Federaţiei Ruse din Constanţa. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

Sâmbătă seară, puţin după ora 20, individul care avea pe cap o cagulă și era înarmat cu un cuțit a intrat în unitatea militară din Mamaia Sat. L-a atacat pe militarul de 36 de ani care patrula, i-a furat arma și un încărcător, apoi a dispărut. Militarul a anunțat imediat comandatul unității.

Constantin Spânu -purtătorul de cuvânt al MAPN- A aplicat procedurile legale. A opus rezistenţă în confruntarea corp la corp cu agresorul, pentru că s-a ajuns la confruntare corp la corp, dar, din păcate, a fost deposedat de arma din dotare şi de un încărcator cu 30 de cartuşe.

În confruntare, militarul a fost rănit la mână și a primit îngrijiri de la sanitarul din unitate. Comandanții au alertat Parchetul Militar Constanța și Poliția.

Andreea Iliescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa: Polițiștii constănțeni au fost sesizați prin 112 că o persona ar fi deposedat prin violență, un militar din din mamaia sat, de arma din dotare și un încărcător.

Polițiștii au organizat filtre în tot județul Constanta și au oprit toate mașinile din trafic.

După incident, a fost întărită paza la toate unitățile militare, la sediul Inspectoratului general al Poliției și la Consulatul General al Federaţiei Ruse din Constanța.


Preluare: stiri.tvr.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și