Crima comisă în noaptea de joi spre vineri a fost descoperită abia sâmbătă dimineață de fiul bătrânei ucise. Conform surselor vasiledale.ro, bătrâna era bătută și prezenta multiple lovituri (cel mai probabil de topor) la nivelul capului.

Așadar, fiul bătrânei a anunțat imediat poliția despre cele întâmplate. Imediat la fața locului au ajuns zeci de polițiști (din Ulmeni și Baia Mare), coordonați de un procuror criminalist. La scurt timp de la descoperirea cadavrului polițiștii au reușit să identifice un suspect: vecinul bătrânei, în vârstă de 20 de ani.

Tânărul căsătorit, proaspăt tată al unui copilaș de 8 luni, inițial a declarat că nu își prea amintește ce s-a întâmplat. Doar că încet-încet anchetatorii au pus ”cap la cap” faptele rezolvând în cele din urmă puzzle-ul oribilei fapte.

Conform vasiledale.ro, tânărul consuma bere în stradă. Trecând prin fața casei bătrânei acesta ar fi aruncat doza de bere pe jos. Femeia i-ar fi strigat vecinului să nu lase doza în fața gospodăriei ei. Atunci acesta s-ar fi enervat, însă ar fi plecat acasă. Numai că la puțină vreme a mers la vecina lui și a început să o lovească cu sălbăticie.

Apoi a lovit-o cu toporul în zona capului. Suspectul ar fi declarat anchetatorilor că nu prea ține minte ce s-a întâmplat în casa femeii și nici nu a ajuns iar acasă. Vineri se pare că suspectul s-a comportat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Chiar a mers la locul de muncă, pentru că el era cel care își întreținerea familia. A stat cu soția lui, și-a ținut bebelușul în brațe. Nu a lăsat nicio secundă de înțeles că el ar fi comis o asemenea crimă.

În final să precizăm și faptul că principalul suspect ar fi declarat că este conștient de faptele comise, că le regretă enorm și chiar ar fi cerut permisiunea anchetatorilor ca înainte de a fi dus în arestul IPJ Maramureș să fie lăsat să își vadă bebelușul de 8 luni. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de omor calificat, pentru care poate fi condamnat până la 25 de ani de pușcărie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și