Un vis realizabil pe care îl poți face realitate. Totuși, uneori ai îndoieli înainte de a cumpăra o piscină: dacă vei profita la maxim de ea, dacă se va potrivi în curte sau grădină, dacă este prea scumpă de întreținut, etc. De aceea, vrem să te ajutăm, arătându-ți beneficiile și avantajele de a avea propria piscină la tine acasă ... Ești interesat?

O valoare adăugată mai mare pentru casa și grădina ta

O piscină face ca orice curte sau grădină, oricare ar fi ea, să fie mai frumoasă. Este un fapt de necontestat. Se spune adesea, fără dubii, că o grădină sau o curte nu sunt complete fără o piscină, și este mult adevăr în această remarcă. Mai mult, dacă în viitor te gândești să îți vinzi proprietatea, gândește-te că, având o piscină, valoarea acesteia va crește, cu un randament al investiției de peste 50%. Un avantaj economic deloc de neglijat.

Și ce facem cu spațiul pe care îl ocupă? Este foarte simplu. Poți folosi o copertină plată pentru piscină, deoarece designul său îți va permite să câștigi spațiu în grădină sau curte, datorită împrejmuirii sale. Cu alte cuvinte, poți să o închizi și să te plimbi sau să treci peste ea. În acest fel, ai posibilitatea de a folosi suprafața curții ca și cum ar fi o terasă în cele mai reci luni ale anului, câștigând spațiu. O modalitate elegantă și discretă de a se combina perfect cu grădina ta.

Consolidarea relațiilor sociale

Vei avea pretextul perfect pentru a organiza un picnic cu prietenii sau rudele în curte. O piscină are suficient magnetism pentru a transforma spațiul casei tale într-un centru de întâlniri și sărbători. Cine ar refuza să petreacă o după-amiază fierbinte de vară la piscină?Nimeni sănătos la cap.

Iar când se lasă seara, cu o copertină plată pentru piscină poți organiza o cină în timp ce vă bucurați de răcoarea serilor de vară. Există puține plăceri mai bune decât o seară de râs cu prietenii și familia.

Cei mici o adoră

Dacă nouă, adulților, ne place să sărim în apă, celor mici le place și mai mult. Stropitul, înotul sau jocul cu mingea sunt câteva dintre activitățile pe care le pot face în apă. Se vor distra de minune și cu atât mai mult dacă sunt însoțiți de părinți. Un avantaj pe care ar trebui să îl iei întotdeauna în considerare.

Intimitate, fără orare și fără a fi nevoie să călătorești

Atunci când ai o piscină acasă, te poți bucura de ea oricând dorești, 365 de zile pe an și 24 de ore pe zi. Tu decizi ora, intimitatea, compania, tu decizi totul. Te poți trezi dis-de-dimineață în zori și să te bucuri de o baie răcoroasă, sau te poți refugia în magia lecturii și să faci o baie din când în când. Fără aglomerație, fără înghesuială, fără stres, fără chiuituri ale celorlalți. Doar tu și cei dragi în piscina ta.

Poți face mai mult sport

Poți face o multitudine de exerciții în ea. Înot, aquafitness, volei sau scufundări. O piscină este pentru relaxare, dar este și un motiv bun pentru a face mișcare și a arde calorii. Totul fără să ieși din curte și fără să plătești o taxă la un centru sportiv.

Știi sigur cât de curată și de igienică e apa

Fără o piscină acasă, într-o zi de vară, probabil că vei merge la un club, unde, pe lângă familia ta, sute de oameni vor merge și ei să intre în acea apă cu același obiectiv: să se răcorească.

Evident, un club are întreaga responsabilitate pentru igienă, însă, un avantaj al unei piscine acasă este că curățenia este făcută de tine, care vei ști exact ce proceduri se efectuează pentru a asigura confortul și sănătatea familiei tale.

Acestea sunt câteva dintre beneficiile și avantajele de a avea o piscină acasă. Tu decizi care dintre ele îți este de mai mare ajutor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și