La scurt timp după cea mai mediatizată nuntă a anului, au început să apară şi primele zvonuri legate de despărţire. Certurile tot mai dese au fost puse pe seama presiunii din partea publicului, însă se pare că adevăratul motiv este Anda Adam, fosta iubită a lui Victor Slav.

Potrivit SpyNews.ro, cântăreaţa a reluat legătura cu Victor şi asta nu doar prin intermediul telefonului, ci şi fizic. Prezentatorul de la Meteo a fost văzut recent când intra cu maşina în subsolul blocului în care locuieşte Anda şi unde cei doi au locuit împreună.

Pentru Cancan.ro, Anda Adam a recunoscut că ţine legătura cu soţul Biancăi. "Victor nu este obişnuit cu haosul şi de când e cu Bianca numai de asta are parte! S-a confesat la mine pentru că a stat şase ani cu mine. În cine altcineva să aibă încredere? E un om foarte mişto. Dacă-mi dă telefon la 3 noaptea, merg după el oriunde", a povestit cântăreaţa. Referitor la un mesaj pe care Victor i l-a trimis şi care a reprezentat motiv de ceartă în cuplul Victor-Bianca, artista a comentat: "Da! Victor mi-a dat pe WhatsApp:. Eu i-am răspuns că şi eu vreau acelaşi lucru! Probabil, asta a găsit Bianca în telefonul lui!".Cu toate acestea, Anda Adam spune că nu mai are sentimente pentru Victor Slav şi că nu-şi doreşte să reia relaţia cu acesta.


Preluare: rtv.net

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și