Victor Slav are patru cavaleri de onoare

Dacă viitoarea mireasă nu este încă decisă în privinţa domnişoarelor de onoare, Victor Slav şi-a ales deja cavalerii: Bogdan Vlădău, Dragoş Chircu, Sorin Brotnei şi Aureliu, un prieten din copilărie al prezentatorului de la Meteo. "Nu ştiu încă cine le va cânta la nuntă. Cert este că atât eu, cât şi Dragoş Chircu le vom cânta câteva piese, cu bandul de acolo, fără să le percepem vreun onorariu. Cât despre darul de nuntă, ştiu că Victor îşi doreşte un Mercedes (n.r. - râde), dar cum nu mă pricep să cumpăr cadouri, le voi da bani", a declarat, pentru "ring", şi Bogdan Vlădău.

Meniuri de aproximativ 56.000 de euro

Când a venit vorba despre meniul de nuntă, Bianca s-a oprit la trei tipuri, pentru ca invitaţii să aibă de unde alege. Printre preparatele alese se regăsesc ficat de gâscă, piept de raţă afumat, terină de somon, o selecţie de brânzeturi, icre roşii, jambon de curcan cu salam Milano, somon fume, roşii cherry şi măsline, salată marocană, dar roşcata a optat şi pentru tradiţionalele sarmale, purceluş de lapte şi berbecuţ la proţap. Deşi meniurile de nuntă la locaţia din Otopeni costă între 69 şi 89 de euro de persoană fără băuturi, Bianca şi Victor Slav au optat pentru meniuri exclusiviste care costă aproximativ 200 de euro, la care se mai adaugă şi preţul băuturilor.

Printre cei care şi-au făcut nunţile aici se numără Cristi Borcea, Cabral şi Andreea Pătraşcu. "În întregul complex vor fi covoare roşii, flori naturale, iar aleile vor fi luminate cu lumânări albe. Pe apa din piscină, luminată, vor pluti nuferi albi." - NICUŞOR STAN, manager

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și