”Îmi doresc să contribui la îmbunătățirea vieții tinerilor din Maramureș, să le ofer oportunități de dezvoltare personală și profesională. M-am implicat în politică pentru că este necesară o schimbare în societatea românească și știu că acest aspect se va realiza doar prin puterea exemplului dat”, spune președintele USR Tineret Maramureș.

Având contact direct cu angajații din diverse domenii de activitate, Bogdan speră ca în scurt timp condițiile de muncă pentru toți românii să fie considerabil îmbunătățite. ”Sunt multe aspecte care trebuie să se schimbe în România. Voi lupta pentru drepturile lucrătorilor, în special ale tinerilor care sunt adesea vulnerabili și lipsiți de experiență. Nu este ușor să intri în câmpul muncii direct de pe băncile unei școli, să nu îţi cunoști drepturile, iar uneori să fii tratat fără respect. Cred că tinerii trebuie încurajați și au nevoie de mai multe oportunități pentru a se simți cu adevărat apreciați”, a subliniat Bogdan.

Printre principiile președintelui USR Tineret Maramureș se numără onestitatea, integritatea și respectul pe care le-a întâlnit în cadrul echipei Uniunii Salvați România. Speră ca tinerii din România să aibă curajul de a se împotrivi corupției și de a milita pentru un sistem politic transparent, asumat și responsabil. ”Tinerii care sunt acum în politică și cei care își doresc o carieră în acest domeniu trebuie să aibă o viziune pe termen lung, să înțeleagă problemele societății și să ofere soluții pragmatice și constructive pentru rezolvarea acestora”, a punctat Bogdan.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și