Au pornit la drum și totul părea superb până când oamenii au avut parte de o experiență extrem de neplăcută. Sistemul de navigație al autoturismului i-a dus la o adresă greșită.

”Am intrat pe o străduță îngustă și înfundată. Era numărul 4 și noi trebuia să ajungem la numărul 6. Ne-am dat seama că am greșit adresa și am vrut să întoarcem. Cum străduța era mică am intrat cu mașina pe un podeț iar botul autoturismului a intrat în curtea unui localnic.

În acel moment am văzut un bărbat care ieșise în curte avânt un topor în mână. A început să îl fluture și să ne amenințe. Nu ne-am coborât din mașină dar am încercat să îi explicăm faptul că am greșit adresa și doar vrem să întoarcem. El a continuat să ridice toporul amenințător spre noi și striga în gura mare.

Am reușit să plecăm de acolo și am ajuns la pensiunea unde ne făcuserăm rezervare. I-am povestit administratorului ce am pățit și omul și-a făcut cruce când a auzit. Nu este normal, nu credeam că vom trăi asemenea experiență.

Noroc că bucuria de a schia pe pârtia de la Borșa ne-a făcut să uităm de ”aventura” avută la sosirea în orașul maramureșean. Pârtia a fost excelentă și chiar ne-a făcut bucurat că am ales să venim la Borșa. Cu siguranță vom reveni” ne-a povestit unul dintre turiști.

Trebuie să menționăm și faptul că turiștii nu au sesizat poliția despre acest incident, astfel că borșeanul cu toporul nu va fi tras la răspundere, precizează vasiledale.ro


Preluare: vasiledale.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și