Sursele noastre susţin că totul s-a petrecut într-o pădure de la marginea drumului naţional 18. În noaptea de sâmbătă spre duminică, suspectul a luat cu maşina o tânără de 18 ani de la un majorat din oraş. De acolo a dus-o într-o pădure unde ar fi întreţinut raporturi sexuale prin constrângere. În jurul orei 1.00, spun aceleaşi surse, acelaşi individ a şi recidivat cu o altă adolescentă Cert este faptul că până azi tânăra de 18 ani a depus plângere la poliţie, scrie vasiledale.ro

“Aseară, 31 mai , la ora 21.00, polițiștii din Borșa au fost sesizați verbal de către o tânără de 18 ani din oraș cu privire la faptul că, în noaptea de 29/30 mai a.c., în timp ce se afla la o petrecere pe raza orașului Borșa, la un moment dat a plecat cu un autoturism cu doi bărbați.

Unul din cei doi bărbați ar fi forțat-o să întrețină relații sexuale cu el împotriva voinței sale.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea persoanei reclamate, ca fiind un bărbat de 38 ani din Borșa.

În cauză polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de viol și stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta”, spune Ionela Cosma, purtător de cuvânt IPJ Maramureş.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și