În fapt, în data de 16 februarie a.c., la ora 02.17, polițiștii au fost sesizați de către bărbat, cu privire la faptul că, concubina sa, s-a înjunghiat în picior.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat victima ca fiind o femeie de 46 de ani, care a relatat faptul că s-a autovătămat cu un cuțit.

Femeia a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, moment în care a revenit asupra declarațiilor, susținând faptul că, în urma unor neînțelegeri și a consumului de alcool, concubiunul ei este cel care a înjunghiat-o în picior.

În cursul zilei de azi, 03 martie, bărbatul urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, cu propunere de luarea măsurii arestării preventive.

ACTUALIZARE IPJ Maramureș

Pe numele bărbatului de 45 de ani din Borșa care a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie raportat la vătămare corporală, faptă prevăzută și pedepsită de art. 199, alin. 1, rapaportat la art. 194, alin. 1, lit. e, C.P., procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Bărbatul a fost introdus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și