La misiunea de intervenție pentru extragerea cadavrului dintr-o râpă au participat salvamontiști, sprijiniți de un elicopter SMURD din cadrul Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne. Misiunea a fost una dificilă, datorită condițiilor meteorologice nefavorabile, a zonei greu accesibile și a zăpezii existente pe munte.

În zona de intervenție au fost prezenți polițiști de frontieră și polițiști, care au cooperat cu pompieri din dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Gheorghe Pop de Băsești” al Județului Maramureș.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Municipal Sighetu Marmației, urmând ca joi, 14 aprilie a.c., la solicitarea Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, medicii legiști să efectueze necropsia pentru a stabili cauzele decesului.

Cercetările vor fi continuate de lucrătorii Serviciului de Investigații Criminale Maramureș. După finalizarea misiunii, echipele de intervenție care au acționat în sistem integrat s-au retras din teren în siguranță.


Preluare: vasiledale.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și