Ceea ce nu vor ști ele niciodată și nici familiile lor este că toate aceste paciente nu au avut cancer, diagnosticul a fost unul pus intenționat, mutilarea lor chirurgicală a fost inutilă și tratamentul a fost o farsă sinistră al cărei scop a fost acela de a le stoarce de bani. În afara acestor pierderi bănești, uriașul stres și traumatismele psihice prin care milioane de femei și familiile lor au fost silite să treacă sunt crime care nu se vor putea prescrie niciodată.
Acesta este secretul murdar care face ca industria cancerului să intre pe profit și oncologia să înregistreze ”beneficii financiare” atât în spitale cât și în farmacii. Cu ajutorul televiziunilor, medicii oncologi sperie femeile cu amenințarea cancerului la sân și le supun unor tratamente exorbitante și unor operații chirurgicale care în realitate nu sunt decât niște farse.

Mai mult de 93% dintre femeile care au fost diagnosticate ”precoce” cu cancer la sân prin examene mamografice nu au avut niciodată cancer. Aceasta este concluzia studiului publicat recent în New England Journal of Medicine (NEJM) de către o echipă de medici americani condusă de dr. Gilbert Welch și E. Komen.

Publicitatea grețoasă și agresivă prin care femeile sunt îndemnate să-și facă controlul mamografic spunându-li-se că 93% dintre femeile depistate cu cancer incipient la sân sunt salvate nu este nimic altceva decât metoda prin care milioane de femei sunt mânate de la spate către abatoarele chirurgiei oncologice moderne și operate la sâni fără să fie nevoie de acest lucru, pentru că în realitate nu sunt bolnave de cancer.
Se exploatează în acest fel teama femeilor cu profituri fabuloase pentru buzunarele farmaciștilor și chirurgilor.

De obicei femeile sunt speriate de medici cu următorul prognostic: "Dacă nu faci operația și nu urmezi tratamentul de chimioterapie în șase luni ești moartă. Dar totul este o minciună. Femeile nu au nimic sau în cel mai rău caz au tulburări hormonale sau noduli benigni la sâni. Spitalele oncologice obțin profituri fabuloase prin vânzarea de medicamente și servicii chirurgicale și de terapie unor femei depistate cu noduli la sâni la controlul oncologic și mamografic. În realitate aceste diagnostice sunt false, femeile nu au cancer și ceea ce li se vinde sunt droguri și servicii medicale inutile. Nici un alt test medical nu a fost promovat cu mai multă asiduitate și agresivitate ca mamografia. S-a mers până acolo încât chiar și femeile sănătoase sunt obligate să se supună controlului mamografic și să-l facă periodic." (Dr Gilbert Welch – New York Times)

Totul se rezumă la o escrocherie pură, la o înșelătorie al cărei scop este obținerea de bani. Cancerul al sân, ca și cancerul de col uterin au devenit sperietori cu care șarlatanii oncologi amenință femeile presându-le să scoată sume imense de bani pentru cumpărare de vaccinuri contra cancerului de col uterin sau pentru tratamente contra cancerului la sân. "Depistarea precoce a cancerului la sân" a devenit un cult modern care implică ritualuri aproape mistice.

Televiziunile sunt parte activă a acestei șarlatanii oncologice și își încasează și ele partea lor de profit emițând zilnic în eter îndemnuri ca femeile să-și facă mamografii sau să se vaccineze contra cancerului de col uterin.

Femeile care cad în această cursă a morții încep o lungă și înspăimântătoare cură cu tratamente chirurgicale, de chimioterapie și radioterapie care le otrăvește corpurile și din care ies mutilate și distruse psihic. Cele care nu mor și reușesc să supraviețuiască se consideră că "au învins boala". În realitate nu au învins nimic, pentru că nu au avut niciodată cancer. Diagnosticul de cancer care li s-a pus a fost unul fals. (surse: Mike Adams – Natural News)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și