La vederea polițiștilor agresorul și-a ieșit pur și simplu din minți: a luat o sabie și i-a amenințat. Polițiștii au tras mai multe focuri de armă în plan vertical însă agresorul nu s-a oprit. A continuat să îi amenințe pe polițiști. Aceștia au fost nevoiți să tragă un foc de armă înspre picioarele agresorului. După ce l-au împușcat polițiștii au chemat echipajele medicale.

Ce spune IPJ MARAMUREȘ

La data de 20 martie a.c. , ora 16.53, polițistii Secției 5 Poliție Rurală Ocna Șugatag au fost solicitați prin SNUAU 112, să intervină la o agresiune soldată cu rănirea unei persoane, în localitatea Budești.

La fața locului a fost identificată persoana vătămată, un bărbat, de 73 de ani, care prezenta leziuni.

Totodată, polițiștii au identificat un bărbat, de 55 de ani, care a continuat să fie recalcitrant și i-ar fi amenințat și pe aceștia cu o sabie.

S-a efectuat uz de armă, prin focuri de avertisment în plan vertical, iar, ulterior, în direcția bărbatului, în zona picioarelor.

Bărbatul a fost imobilizat și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, o echipă complexă de polițiști efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor aspectelor și circumstanțelor în care a avut loc evenimentul.

Sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj, tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe.


Preluare: baiamaretv.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și