Sergiu Zavulan, unul dintre cei mai apropiați prieteni ai Maramureș International Balloon Fiesta, un pilot din țara – soră, Moldova, entuziast și foarte priceput, ne povestește despre ceea ce înseamnă pentru el această lume:

” Salut prieteni, Pentru mine ballooningul înseamnă ceva special în viața mea, are un loc care nu se negociază. Festivalul baloanelor de la Baia Mare, precum și festivalul pe care îl organizăm noi, cei de la AEROBIS, la Chișinău în luna mai, sunt adevărate sărbători, pe care le aștept de fiecare dată ca fiind evenimentele care mă ancorează și mai mult în acest domeniu. Odată cu apropierea zilelor când o să ne revedem cu toții, cresc și emoțiile așteptării reîntâlnirii cu prietenii care sunt atât de mulți și care știu de ce sunt în lumea baloanelor cu aer cald. Deci, Octombrie = Festivalul de la Baia Mare = Sărbătoare! “

Cei care doresc sa intre in lumea de poveste a lui Jules Verne o pot face, in cadrul unei sesiuni de de zbor liber (400 lei/persoana) ori captiv (25 lei/persoana).Zborurile cu balonul vor dura intre 45 de minute si o ora, perioada in care balonul se va ridica la o inaltime de pana la 1.000 de metri, fiind purtat de vant si dirijat de pilot.

Programul Fiestei va fi următorul:

Vineri, 4 octombrie:

07 – 09 – zbor de dimineață

17 – 19 – zbor de după amiază

Sâmbătă, 5 octombrie:

07 – 09 – zbor de dimineață

17 – 19 – zbor de după amiază

17:30 – 20:00 – zboruri captive

Duminică, 6 octombrie:

07 – 09 – zbor de dimineață

17 – 19 – zbor de după amiază

17:30 – 20:00 – zboruri captive

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și