Celebrul cântăreţ admira foarte mult starurile care cântau şi dansau pe marele ecran în epoca de aur a Hollywoodului, precum Gene Kelly şi Fred Astaire, şi dorea să imite succesul acestora.

Ajuns la vârsta de 50 de ani şi devenit celebru graţie muzicii sale, Michael Jackson mărturisea această dorinţă secretă în jurnalul său: "Dacă nu mă concentrez asupra filmului, atunci nu voi rămâne în memoria oamenilor".

Totodată, megastarul a scris că îşi doreşte să ajungă "mai bun decât Kelly şi Astaire, care erau cei mai buni din toate timpurile".

Michael Jackson a scris aceste fraze în jurnalul său secret cu doar câteva luni înainte de a muri pe 25 iunie 2009 la vârsta de 50 de ani în urma unei supradoze de propofol, în reşedinţa luxoasă pe care o închiriase în cartierul Holmby Hills din Los Angeles. Pasaje din jurnalul său secret au fost publicate joi în The New York Post.

Totodată, jurnalul dezvăluie cât de mult depindea megastarul de medicul său Conrad Murray care îi administra medicamente pentru a-l ajuta să adoarmă.

"Conrad trebuie să muncească mai mult. Nu se poate să fiu obosit după injecţia care îmi induce atât de importantul somn Rim (sic!)", scria megastarul.

Michael a scris şi despre planurile sale de viitor.

"Regele muzicii pop" dorea ca producătorii de pe Broadway să creeze o piesă de teatru despre viaţa lui, pentru ca el să poată să devină "primul artist multimiliardar-actor-regizor".

În realitate, Michael Jackson datora fiscului american, în acea perioadă, multe milioane de dolari.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și