O companie producătoare de diamante din Asia oferă cea mai scumpă experienţă gourmet din lume. Pentru două milioane de dolari.
Creat de World of Diamonds Group şi CÉ LA VI Singapore, conceptul presupune degustarea a 18 feluri de mâncare, o călătorie cu elicopterul, o croazieră privată de lux şi multe diamante strălucitoare.
Mai exact, „călătoria” culinară de două milioane de dolari durează opt ore. Totul se întâmplă în Singapore şi începe cu un zbor de 45 de minute cu elicopterul în timpul căruia poţi vedea cele mai spectaculoase privelişti ale oraşului stat. Clienţii sunt transportaţi apoi cu un Rolls Royce către locul de unde vor pleca într-o crozieră privată de lux.
Cina va fi ţinută la celebrul Marina Bay Sands Hotel.
Meniul include printre altele:
Stridii Belon proaspete cu spumă de şampanie
Caviar Almas (cel mai scump din lume)
Jamón Ibérico
Foie Gras cu traminer roz
Ficat de vită
Friptură de miel
Supă de pui Bresse
Biban vărgat
Somon sălbatic din Alaska
Verjus Sorbet
Porumbel fiert
File de porc Glenvale
Muşchi de vită Mishima la grătar cu lemn de măr
Băuturi:
1988 Şampanie Salon ‘S’
2008 Domaine Leflaive Chevalier-Montrachet Grand Cru
1996 Domaine de la Romanee - Conti, Romanee-Saint-Vivant Grand Cru,
1961 Chateau Haut-Brion
1972 Oremus Tokaji Aszú 5 Puttonyos
Preluare: ActualMM