Potrivit unui comunicat al companiei, vor fi asigurate legături între marile oraşe - Bucureşti, Arad, Oradea, Cluj Napoca, Braşov, Sibiu, Timişoara, Reşiţa, Satu Mare, Suceava, Iaşi, Galaţi - şi litoralul românesc (Constanţa/Mangalia).

Trenurile vor fi introduse în circulaţie treptat.

De asemenea, vor fi asigurate şi legături, în intervalele orare cele mai solicitate, între Constanţa şi staţiunile de la malul mării - Eforie, Neptun, Costineşti şi Mangalia.

Odată cu intrarea în vigoare a programului de transport estival, şi circulaţia unor trenuri Regio va fi adaptată, modificările urmând să fie anunţate la nivel local, în staţiile de plecare/sosire.

Călătorii pot beneficia, de asemenea, de ofertele comerciale care acordă reduceri la transport, precum minigrup (2 - 5 persoane), cu reduceri între 10% şi 25%, biletul de weekend, cu reduceri de între 15% şi 35%, cartea VSD (vineri, sâmbătă, duminică), valabilă în weekend, cu reduceri între 25% şi 60%, călătoria dus-întors cu o reducere de 10%. Călătorii pot beneficia şi de reduceri de weekend, între 31% şi 56%, la trenurile IR care circulă pe Valea Prahovei, pe rute între Sinaia - Braşov şi retur, cardul Tren Plus, cu reduceri de 25%, de o reducere de 5% la cumpărarea online a biletelor, indiferent de tipul de card utilizat.

În plus, la cumpărarea cu anticipaţie, se acordă reduceri între 5 şi 13%.

Abonamentul 5, 10, 15 zile oferă reduceri de până la 45% pentru orice tren la clasa a 2-a, în funcţie de numărul zilelor de valabilitate ales, iar pentru grupurile de peste 20 persoane CFR Călători oferă reduceri de până la 35%.

Distribuţia biletelor se realizează prin următoarele canale: online de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, staţiile şi agenţiile de voiaj CFR distribuitori autorizaţi (agenţii de turism), automatele de vânzare din staţiile CFR.

Înainte de efectuarea călătoriei, CFR Călători recomandă pasagerilor să solicite informaţii despre circulaţia trenurilor în staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la numărul de telefon 021/9521 pentru trafic intern sau pot accesa pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro.


Preluare: AgerPres

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și