După 0-1 pe Stadio Olimpico, echipa din Gruia a făcut un joc bun la Cluj-Napoca, dar a pus rareori în pericol poarta lui Lazio, neavând niciun şut pe spaţiul porţii.

Lazio a fost echipa care a avut o posesie superioară şi şi-a creat prima oportunitate din acest meci, în min. 11, un contraatac supranumeric, dar jucătorii antrenaţi de Maurizio Sarri nu s-au sincronizat la finalizare.

Oaspeţii au trecut pe lângă gol în min. 17, când Scuffet a respins mingea reluată de Luis Alberto la colţul scurt, cu capul, din centrarea lui Lazzari.

Campioana României a avut prima şansă de gol în min. 21, când kosovarul Krasniqi a şutat pe lângă poartă din careu, după o minge pierdută de Casale.

Lazio a mai avut o ocazie în min. 28, când Basic a reluat alături din centrul careului la centrarea lui Felipe Anderson.

CFR şi-a încercat şansa şi de la distanţă, dar şutul croatului Muhar a fost deviat puţin pe lângă ţintă de fundaşul Gila (31).

În repriza secundă, Luis Alberto a executat periculos un corner la colţul scurt (53), dar Scuffet a fost atent şi a respins.

Krasniqi (54) a mai ratat o ocazie mare, fiind blocat în primă instanţă, iar apoi a tras pe lângă.

Apoi, Immobile (56) a fost blocat în careu de Burcă, iar Malele (61) a respins de pe linia porţii cornerul executat cu efect de Luis Alberto.

Lazio a ratat ocazii uriaşe de gol în min. 63, când providenţa a făcut ca scorul să rămâne ”alb”: Scuffet a respins şutul lui Casale, apoi reluările lui Vecino au fost blocate de Manea şi de portarul italian, după care uruguayanul a trimis pe lângă poartă din doar câţiva metri.

CFR a rămas în zece oameni, croatul Muhar primind al doilea cartonaş galben (77), dar clujenii au reuşit să îşi mai creeze o ocazie bună de gol: Braun a centrat în careu, însă Yeboah a reluat pe lângă poartă din 7 metri.

Italienii, care în ultima parte au acţionat mai mult pe contraatac, au mai avut o oportunitate prin Basic (90+2), care a şutat de la distanţă, mingea trecând razant cu transversala.

Meciul cu Lazio a fost cel cu numărul 100 pentru CFR Cluj în cupele europene.

FC CFR 1907 Cluj - Lazio Roma 0-0
Cluj-Napoca, Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”
Europa Conference League, play-off pentru optimi - retur
În tur: 0-1


Preluare: AGERPRES

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și