Cei trei sunt gata sa dezvaluie publicului ce se ascunde de fapt in bucataria unui restaurant si sa ii fiarba la foc mic pe toti cei care vor intra in aceasta super competitie.

Hell`s Kitchen este unul dintre cele mai urmarite si mai longegive show-uri de cooking din intreaga lume. Produs in peste 50 de tari,printre care UK, SUA, Australia, Suedia, Portugalia, Italia, Rusia, Spania, Mexic sau China, Hell`s Kitchen a obtinut rezultate impresionante la nivel de rating si cota de piata, fiind un etalon in materie de show-uri de gen. Creatorul formatului Hell`s Kitchen este celebrul Gordon Ramsay, unul dintre cei mai cunoscuti si mai de succes chefi din intreaga lume si un star international de televiziune. Restaurantele sale, 14 la numar, au adunat in total peste 15 stele Michelin fiind pe lista celor mai exclusiviste locuri din lume.

Noul show de la Antena 1 este adresat tuturor pasionatilor de cooking si bucatarilor profesionisti, aspiranti la titlul de Chef. Cei selectati sa intre in aceasta competitie, vor locui intr-o casa amenajata special pentru ei, lipita de restaurantul in care vor trebui sa gateasca. Concurentii vor fi impartiti in echipe si vor fi supusi in fiecare editie la tot felul de probe eliminatorii. Inscrierile pentru preselectiile Hell`s Kitchen – Iadul Bucatarilor au inceput deja. Cei care sunt gata sa intre in lupta gastronomica se pot inscrie pe casting.a1.ro.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și