Smartphone-ul furat conținea aproape o mie de contacte, iar proprietarul său, Zou Bin, care nu făcuse nicio copie de rezervă, a fost mai îngrijorat de pierderea numerelor de telefon decât de furtul telefonului în sine, relatează agenția chineză.

Convins că hoțul i-a sustras telefonul atunci când au împărțit un taxi, Zou i-a trimis acestuia mesaje amenințătoare: "Știu că erați așezat lângă mine. Vă asigur că vă voi găsi. Uitați-vă la contactele din telefon și veți vedea cu cine aveți de-a face!". "Dacă aveți minte, returnați telefonul la următoarea adresă!", a concluzionat acesta.

Potrivit Xinhua, posesorul iPhone-ului lucrează în sectorul vânzării de băuturi alcoolice, care are reputația în China de a întreține relații cu bandele criminale.

Câteva zile mai târziu, Zou a primit un colet în care se afla cartela sa SIM, dar și 11 foi de hârtie pe care erau scrise toate numerele din telefonul său.

"I-a luat groaznic de mult timp să scrie 1.000 de înregistrări, una câte una, cu numele și secvența de numere. Îmi imaginez că i s-a umflat mâna" de la atâta scris, a comentat Zou.


Preluare: AgerPres

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și