Conform vasiledale.ro, inculpatul Iulian Marian C. (23 ani) împreună cu un minor de 13 ani au pătruns ar fi pătruns în imobil în timp ce proprietarii dormea. Imediat indivizii au imobilizat ambele persoane vătămate, l-ar fi lovit pe soțul apelantei cu o bâtă, și prin amenințare le- au sustras suma de 2.800 de euro si telefoanele mobile și au părăsit locuința. După plecarea celor doi, victimele au reușit să se dezlege și au coborât la cea mai apropiată casă pentru a alerta poliția.

În urma activităților de investigare desfășurate de către polițiștii din Moisei împreună cu colegii de la Vișeu de Sus, Compartimentului de Investigaţii Criminale și pe baza semnalmentelor oferite de victime, persoanele bănuite de comiterea faptei au fost identificate în decurs de doar câteva ore de la sesizare și prejudiciul a fost recuperat integral.

Inculpatul arestat preventiv astăzi nu ar fi la prima abatere de acest gen. Conform surselor noastre acum câțiva ani, când încă era minor, ar mai fi comis o faptă asemănătoare, tot cu violență.

Ce spune instanța

Solutia pe scurt: Înch. pen. nr. 875/15.11.2023.În baza art. 226 Cod procedură penală rap. la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală rap. la art. 202 alin. 1, 2, 3 şi 4 lit. „e” Cod procedură penală: Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus în dosarul nr. 2105/P/2023 şi, în consecinţă, dispune arestarea preventivă a inculpatului CIM cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată prev. de art. 233, art. 234 alin.1 lit. a , c , d ?i f C. pen. cu aplicarea art. 77 lit. d C. pen. şi art. 41 alin. 1 Cod penal.pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 15.11.2023 şi până la data de 14.12.2023, inclusiv.

Respinge cererea formulată de apărătorul desemnat din oficiu al inculpatului privind luarea faţă de acesta a măsurii preventive a arestului la domiciliu. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și