Lucrurile par să se aşeze în viaţa Andei Adam. Pe plan profesional, cântăreaţa filmează în aceste zile un videoclip la o piesă nouă, iar sentimental se pare că îi merge tot mai bine.

Ea a cunoscut un important afacerist italian care deţine două cluburi în Timişoara şi două restaurante cu specific italian în Arad şi în oraşul de pe Bega. Iubitul Andei Adam este proprietarul mai multor depozite de produse din carne din Olanda, Italia şi S.U.A. şi un pasionat de maşini luxoase.

Anda a concertat de mai multe ori în cluburile omului de afaceri din Timişoara

Omul de afaceri deţine şi o firmă de cai de curse cu sediul în Ungaria. Italianul nu se pricepe doar la afaceri, el a ieşit câştigător şi din mai multe relaţii amoroase. Marco Pasini este recunoscut deja pentru lipiciul pe care îl are la cântăreţe.

Surse din anturajul afaceristului au dezvălui pentru Click! că bărbatul a făcut şi alte cuceriri printre vedetele autohtone. Apropiaţii lui Marco Pisani vorbesc de cel puţin trei soliste cu care acesta s-ar fi iubit. Printre ele se numără şi Ellie White. Cântăreaţa a devenit anul trecut mămică. Se pare că pe toate le-a cunoscut la cluburile pe care le deţine în Timşoara.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și