Întrebat dacă vor fi și alte excluderi în PSD ai unor membri care vor dialog cu Rusia, Ciolacu a spus: „Nu îmi cereți să iau măsuri pentru opiniile fiecăruia, sau vreun primar de comună a băut vreo țuică și a avut o opinie. Nu toți oamenii sunt instruiți. Există un bombardaj pe SMS-uri, pe aplicații, controlat, cu boți, știm cum se face manipularea și e normal ca unii oameni să reacționeze greșit, fiind bombardați de zeci de mesaje zilnic și să creadă că asta e opinia lumii. Alta este să te duci în casă la dușman. E o diferență”, a spus Marcel Ciolacu.

„Categoric relația cu Rusia este o linie roșie. Ce să negociezi tu cu ambasadorul rus? Nici nu mă interesează explicația lui Coarnă”, a spus liderul PSD.

Președintele PSD spune că drumul României este unul pro-occidental și că PSD a susținut mereu acest parcurs.

„Uităm că în Uniunea Europeană și în NATO datorită PSD-ului am aderat. Este exclus să nu fim pro-europeni. Până acum anumiți președinți nu au fost suficienți de tranșanți pe această zonă, e posibil. Simt din fiecare fir de păr, eu am fost mai tranșant și cred că acesta este drumul categoric”, a declarat Ciolacu.

Acesta s-a referit și la discursul fostului lider al PSD Liviu Dragnea.

„Nu cred că i-a trecut vreunui fost președinte al PSD să ne scoată din UE. Cineva a vrut să facă un joc așa, între Visegrad, și pe alte zone, folosind și mesajele și partidul pentru problema sa personală”, a spus Ciolacu, despre fostul președinte al PSD Liviu Dragnea.


Preluare: Digi24.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și