Comentând rezultatele sondajului, un reprezentant al reţelei de magazine a declarat că, în pofida faptului că această asociere dintre ciorapi şi sandale a apărut recent şi pe podiumurile unor mari case de modă, între care Christian Dior şi Chanel, oamenii continuă să considere această combinaţie extrem de urâtă. "Poate că acestea /ciorapii şi sandalele/ dau bine împreună într-o paradă a modei, dar nu şi în viaţa reală", a declarat reprezentantul Debenhams.

Al doilea loc în acest anti-top l-au ocupat pantofii bărbăteşti cu platformă, iar locul trei - pantalonii cu linia taliei prea joasă.

În total, lista de "accidente ale modei" cuprinde zece nominalizări şi se prezintă în felul următor: 1. Ciorapii la sandale 2. Pantofii bărbăteşti cu platformă 3. Pantalonii lăsaţi 4. Treningurile din velur 5. Şalvarii de damă 6. Bluzele şi tricourile prea scurte 7. Borsetele 8. Treningurile în stilul anilor 1980 9. Şepcile de baseball 10. Elasticele imense pentru păr.

În 2012, în Marea Britanie a fost realizat un sondaj asemănător, dar care s-a referit nu la "toate timpurile", ci la ultimii 50 de ani. Cel mai urât obiect vestimentar a fost declarat atunci treningul demodat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și